Akcija „Staro za novo“

BANJALUKA, Kompanija „M:tel“ organizuje akciju „Staro za novo“, u okviru koje će korisnici moći zamijeniti stari kućni aparat za potpuno novi.

Za učešće u ovoj akciji zainteresovani treba da posjete službenu „Fejsbuk“ stranicu kompanije „M:tel“, gdje mogu pronaći prijavni formular, a prateći instrukcije u formularu treba unijeti potrebne podatke i postaviti fotografije starog uređaja.

„Fotografije će biti postavljene u galeriji `Staro za novo` na m:blogu na veb-adresi /blog.mtel.ba/, a svaka fotografija dobiće i prateći kod putem kojeg ćete moći da glasate za uređaj slanjem koda SMS-om na telefonski broj 0651145, dok je slanje svakog SMS-a besplatno“, navode iz „M:tela“.

Iz ove kompanije napominju da fotografiju treba da prati i kratka priča u kojoj se opisuje iskustvo korištenja aparata, a da će one fotografije i priče koje budu imale najviše glasova omogućiti zamjenu starih uređaja za nove.

U okviru akcije „Staro za novo“ učesnici će moći najprije zamijeniti usisivač, a u narednim mjesecima i mikrotalasne peći, mašine za veš, mašine za pranje suđa i frižidere.

CAPITAL

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *