APEL ZA POMOĆ SLAVIŠI IZ LJELJENČE

Pre nekoliko dana Slaviša je pozvao Skala radio i zamolio da emitujemo njegov oglas, kao apel za pomoć u nadi da će mu dobri ljudi pomoći da živi normalan život i obezbedi sebi drugačiju budućnost. Uvek smo ljudima izlazili u susret i nesebično uvek pomagali tamo gde je bilo potrebno i uvek su nam u studiju bili dragi gosti. Saslušali smo teške i tužne priče, a zajedno sa nama slušali ste ih i vi. Nažalost ovakvih priča je mnogo, ali je mnogo i onih koji se nakon naših emisija pridruže nama i priteknu u pomoć, tome se nadamo i ovaj put i evo ukratko Slavišine priče.

Slaviša Ilić ima 39 godina i živi u Ljeljenči kod Bijeljine. Rođen je sa deformitetom stopala što ga je uvek sprečavalo da vodi normalan život. U porodičnoj kući živi sa ocem i majkom od 550 KM očeve plate, a tome se može dodati i Slavišin mesečni dodatak od 83 KM koje dobija od Centra za socijalnu pomoć. I tih neverovatnih 83 KM su sve što Slaviša ima za život jer iako želi da radi to je nemoguće zbog njegove invalidnosti. Kako kaže niko mu do sada nije pomogao niti mu pomaže, a u bitku za bolji život krenuo je sam, jer delimična paraliza preti da pređe u teži oblik invaliditeta ukoliko se hitno ne obavi operacija u Beogradu koja kosta 10 000 eura, a koje on sam ne može obezbediti jer je u teškoj materijalnoj situaciji. Ono što je dobro u celoj ovoj priči jeste prognoza lekara da bi operacija bila 100% uspešna i da bi Slaviša mogao normalno da hoda i da ide kroz ionako već težak njegov život.

U pomoć Slaviši pritekao je i bijeljinski Crveni krst, a mi smo se evo pridružili u nadi da će nam Slaviša doći u goste i posle operacije.

Ukoliko ste u mogućnosti ili prilici najlakše je da pozovete 1415 i tim pozivom sa fiksne ili mobilne mreže donirate jednu marku za Slavišu.

Drugi način je da novac uplatite na tekući račun na ime:

Slaviša Ilić, Ljeljenča
Broj računa za KM je: 5520471646350727
Devizni račun: BA395520471646356644 (IBAN); HAABBA2B (SWIFT)

Ako želite lično da kontaktirate sa Slavišom njegov broj telefona je: +387-66-444-607

Ponosna na vas i uvek vam zahvalna Skala radio.