Banjaluka-Cirih ponovo od nedjelje

BANJALUKA, Avio-kompanija „BH Airlines“ otkazala je svoje letove do nedjelje, 15. marta, kada se avion koji se nalazi na servisu u njemačkom Menhengladbahu, vraća u flotu nakon redovnog servisiranja.

Kazali su nam to juče u ovoj kompaniji, odakle su naglasili da letovi ove kompanije nisu obustavljeni. Naime, avion ove kompanije na svojoj liniji iz Sarajeva za Cirih slijeće na banjalučki aerodrom, tako da putnici sa ovog aerodroma do nedjelje neće moći da putuju do te destinacije.
„Servis je obavila kompanija ‘Rheinland Air Service’ i povratak aviona tipa ATR 72 registracije E7 AAD očekuje se u petak, 13. marta, kako bi bio spreman za svoje operacije i to letom za Cirih preko Banjaluke u nedjelju“, rekli su u „BH Airlinesu“.
Oni su dodali da je drugi avion iz flote registarskih oznaka E7 AAE odletio u utorak na C-check, kao njegov redovni servis.
Inače, kompanija „BH Airlines“ svake srijede, petka, subote i nedjelje iz Sarajeva slijeće u Banjaluku na svojoj liniji za Cirih.
Miroslav Janjić, direktor JP „Aerodromi RS“, koje upravlja banjalučkim aerodromom, rekao je da su letovi „BH Airlinesa“ za Cirih otkazani do nedjelje.
On je istakao da bi trajna suspenzija linije za Cirih od strane avio-kompanije „BH Airlines“ bila štetna za ovaj aerodrom, ali je ipak izrazio nadu da do toga neće doći. Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *