BIJELJINA : Međunarodni dječiji fudbalski festival “Trofej Ilija Pantelić”

Grad Bijeljina u saradnji sa  fudbalskim organizacijama FS RS, FS Srbije, FS BiH kao i UEFA, na radost mladih fudbalera i zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala organizuje manifestaciju Međunarodni dječiji fudbalski festival “Trofej Ilija Pantelić”.

Na Turniru se očekuje oko 2000 učesnika iz 14 evropskih zemalja.Igraće se na novootvorenim terenima SC “Savo Milošević” u Etno selu Stanišići.

“Turnir ima za cilj da okupi klubove, škole fudbala i akademije iz svih dijelova Evrope, uzrasta od 8 do 13 godina” rekao je Milan Čabrić, glavni koordinator fudbalskog festivala.

Organizacioni odbor i „TROFEJ ILIJA PANTELIĆ 2015″ – Etno-selo Stanišić, Bijeljina, posle mnogo ponuda izabralo je najlepše i najskuplje pehare vrhunskog kvaliteta. Uveženi su iz Italije i neodoljivo podsećaju na pehar UEFA LIGE ŠAMPIONA,a uskoro stižu i medalje specijalno izrađene za Dječiji fudbalski festival,kažu iz organizacionog odbora.

Pehare najuspješnijim učesnicima će dodijeliti promoteri festivala: Dragan Džajić, Ivica Osim, Mirsad Fazlagić, Milovan Rajevac, Dušan Tadić i Gojko Kačar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *