Cijena ulaznice na Ugljevičkom bazenu 3 i 1,5 KM

Bazeni sportsko rekreativnog centra „Rudar“ Ugljevik danas su i zvanično počeli sa radom. Bazeni Ugljevik, jedna od najčešćih destinacija ugljevičana u toku ljetnih mjeseci, raspolažu sa ukupno tri bazena, jednim olimpijskim te dva bazena manjih dimenzija namjenjeni mlađim uzrastima.

Pored tople i čiste vode tokom ljeta kompleks bazena nudi brojne zabavne, sportske i rekreativne sadržaje. Bazeni su za posjetioce otvoreni svaki dan od 10-19 časova, a cijena ulaznice za odrasle iznosi 3 KM, a za djecu 1,5 KM.

Pored kupanja posjetiocima su na raspolaganju i tereni za tenis na šljaci i betonu, kao i teren za odbojku na pijesku.

Direktor JU SRC „Rudar“ Ugljevik Mladen Pajić najavljujući otvaranje ljetnje sezone, kaže da su bazeni za razliku od ranijih godina u potpunosti spremni za predstojeću sezonu: „Sezonu kupanja počinjemo zvanično danas i u nadi da ćemo imati prave ljetne dane, daćemo sve od sebe, da kao ustanova budemo što bolji domaćini našim posjetiocima. Topla i čista voda, te brojni sadržaji koje nudimo najbolja su preporuka za to. U prethodnom periodu uradili smo dosta toga na rekonstrukciji samog objekta, te tehničkog dijela bazena. Takođe, uradili smo dosta toga na sanaciji dugova iz prethodnog perioda, te izmirili primanja zaposlenih, tako da u punom kapacitetu ulazimo u novu ljetnu sezonu. Uz navedeno smanjili smo i cijene ulaza u odnosu na prethodnu sezonu“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *