D.Trnova-Saniran sportski teren Fudbalskog kluba “Partizan”

U Mjesnoj zajednici Donja Trnova, opština Ugljevik, saniran je sportski teren Fudbalskog kluba /FK/ “Partizan”, koji je oštećen u prošlogodišnjim poplavama, a za čiju sanaciju je opština izdvojila 70.000 KM.

“Poplave i bujične vode oštetile su teren, odnijele potporni zid u dužini od 45 metara, oborile ga na lokalni put i pričinile materijalnu štetu, za čiju sanaciju smo uspjeli da obezbijedimo sredstva iz budžeta”, rekao je Srni načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić.

On je nakon obilaska fudbalskog terena, na kojem su završeni radovi, rekao da je bilo neizvjesno da li će ovaj fudbalski tim nastaviti takmičenje.

“Uspjeli smo da saniramo klizište, tako da će ovaj klub nastaviti da igra na svom terenu”, dodao je Perić.
Narodni poslanik u Skup[tini Republike Srpske Svetozar Jovanović rekao je das u poplave prouzrokovale veliku materijalnu štetu.

“Opština Ugljevik je prepoznala projekat I pomogla sanaciju terena I tako doprinjela da se osposobi fudbalski teren “, rekao je Jovanović.

Predsjednik FK “Partizan” Stanko Vladić zahvalio je opštini Ugljevik, ali i igračima ovog kluba jer su, u sanaciji terena, dali veliki doprinos.

“Takmičimo se u Regionalnoj ligi Republike Srpske i nastojaćemo da i u narednom periodu opravdamo povjerenje svih koji nas podržavaju”, rekao je Vladić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *