Danas jeftinije karte do Frankfurta, Larnake i Ljubljane

BEOGRAD, Nacionalni avioprevoznik Er Srbija nudi danas, u okviru kampanje „Srećni petak“, promotivne cijene karata za povratne letove do Frankfurta, Larnake i Ljubljane, najavljeno je iz te kompanije.

Karte za povratne letove između Beograda i Frankfurta danas će moći da se nabave po cijeni počev od 139 evra, do Larnake počev od 159 evra i do Ljubljane počev od 109 evra.

Navedene cijene, dodaje se, uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, dok putovanja vikendom podliježu doplati od 10 evra po pravcu.

Popust na djecu i bebe neće se primjenjivati.

Karte će po promotivnim cijenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 6. jula do 14. decembra, osim do Beograda između 6. jula i 7. avgusta i od Beograda između 24. jula i 6. septembra ove godine.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Kontakt centra Er Srbije 0800-111-528 i ti pozivi su, kako se navodi, besplatni u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije.

Takođe, karte se mogu kupiti pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posjetom nekoj od poslovnica Er Srbije, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem vebsajta www.airserbia.com. Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *