Dodjela uvjerenja za uspješno završen kurs

UGLJEVIK- Juče je  u plavoj sali Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik upriličena je dodjela uvjerenja za polaznike trećeg i četvrtog ciklusa kursa engleskog jezika, koji je trajao tokom 2014. godine. Uvjerenja o završenom kursu engleskog jezika polaznicima kursa uručili su Predrag Vujević, direktor Centra za kulturu, Goran Babić, koordinator zajedničkog Projekta o održavanju kursa engleskog jezika i Danijela Kojić, predavač engleskog jezika. U okviru trećeg i četvrtog ciklusa kurs engleskog jezika uspješno je završilo 50 polaznika. Uvjerenja o pohađanju kursa engleskog jezika potpisana su i ovjerena od strane direktora Centra za kulturu i predstavnika nevladine organizacije ,,Medborgarskolan“ iz Švedske.

Dodjelom uvjerenja polaznicima kursa uspješno je realizovan zajednički Projekat o održavanju kursa engleskog jezika za 2014. godinu, koji se sprovodi u saradnji sa nevladinom organizacijom ,,Medborgarskolan“ iz Švedske. Nevladina organizacija iz Švedske donirala je novčana sredstva neophodna za nabavku udžbenika za kurs engleskog jezika, novčana sredstva za rad predavača i koordinatora i laptop računare. Centar je, u okviru trećeg i četvrtog ciklusa, sufinasirao rad dodatne dvije grupe polaznika kursa engleskog jezika, a na osnovu prikupljenih minimalnih naknada za dio troškova organizovanja kursa engleskog jezika koje plaćaju polaznici kursa.

Vrijeme trajanja Projekta o održavanju kursa engleskog jezika produženo je i za cijelu 2015. godinu, tako da su ovom prilikom primljeni i novi polaznici kursa engleskog jezika, u okviru petog ciklusa, koji će trajati od februara do juna 2015. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *