Dodjela uvjerenja za završen kurs engleskog jezika

29. JANUAR – U plavoj sali Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik upriličena je dodjela uvjerenja za polaznike sedmog ciklusa kursa engleskog jezika, koji je trajao tokom 2015. godine. Uvjerenja o završenom kursu engleskog jezika polaznicima kursa uručili su Goran Babić, koordinator zajedničkog Projekta o održavanju kursa engleskog jezika i Danijela Kojić, predavač engleskog jezika.

Uvjerenja o pohađanju kursa engleskog jezika potpisana su i ovjerena od strane direktora Centra za kulturu i predstavnika nevladine organizacije ,,Medborgarskolan“ iz Švedske.Dodjelom uvjerenja polaznicima kursa uspješno je realizovan zajednički Projekat o održavanju kursa engleskog jezika za 2015. godinu, koji se sprovodi u saradnji sa nevladinom organizacijom ,,Medborgarskolan“ iz Švedske.

Ovaj kurs, već četiri godine, rezultat je dobre saradnje između JU Cenara za kulturu i švedske nevladine ogranizacije “Medborgarskolan”, a od ove godine startovala je i škola engleskog jezika za najmlađe, uzrasta od pet do osam godina.