Đoković potvrdio da igra protiv Kazahstana

BEOGRAD – Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenirao je danas u jednom od klubova u Beogradu u sklopu priprema za predstojeći ATP turnir u Dubaiju.

On je proveo puna dva sata na terenu, trenirao je sa 23-godišnjim Filipom Krajinovićem, dok su sve pod budnim okom pratili Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič, članovi stručnog štaba srpskog šampiona, koji su takođe na par dana stigli u Srbiju.

“Iskoristio sam priliku dok sam kod kuće da provedem vreme sa porodicom, najbližima, ali i da svakodnevno treniram. Želim maksimalno spreman da dočekam takmičenje u Dubaiju, i ništa ne prepuštam slučaju. Drago mi je što mogu da treniram sa našim mladim teniserima, Krajinović je sjajan igrač pred kojim je lepa budućnost. Vredan je, dobro radi, iza njega su povrede, tako da mislim da će pravi rezultati da uslede”, rekao je Đoković.

Srpski teniser uskoro putuje u Emirate, a potom se ponovo vraća u Beograd kako bi igrao za reprezentaciju u meču prvog kola Svjetske grupe.

“Od 4. do 6. marta igramo protiv Kazahstana. Radujem se što ćemo ponovo da se okupimo u nacionalnom timu. Nadam se punim tribinama, odličnoj atmosferi i još jednoj pobedi Srbije. Svi jedva čekamo taj meč, a i radujemo se što ćemo zaigrati baš u Pioniru. Čini mi se da je ta dvorana idealna za mečeve kao što je ovaj”, poručio je Đoković.

Znajući koliko je popularan vjerovatno da bi i “Marakana” bila mala za taj meč…

(NN/novosti.rs)