Đumić novi centar Partizana

Partizan je brzo našao zamjenu za Đorđa Gagića. Prema pisanju internet portala “Mondo“ riječ je o Boži Đumiću, inače bivšem igraču Vojvodine.

Vojvodina je Đumiću izašla u susret i prema našim informacijama on će tokom dana postati igrač Partizana, osim u slučaju da se nešto promijeni. Napravili smo sporazumni raskid ugovora. Upravo smo izašli sa sastanka, mi na jednu, on na drugu stranu, kao slobodan igrač”, istakao je za “Mondo“ IgorKovačević, direktor novosadskog kluba.

On nije mogao definitivno da potvrdi da je Đumić završio posao sa crno-belima, ali očigledno da je samo pitanje sata kada će informacija biti ozvaničena.

“Informacija objavljena u javnosti je u principu tačna, ali mi ne možemo da damo definitivnu potvrdu, jer to može samo Partizan”, dodao je direktor Vojvodine.

Đumić je ove sezone za Vojvodinu odigrao 12 utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije i u prosjeku bilježio 10,8 poena i 4,5 skokova. Prije nego što je došao u Novi Sad igrao je za kruševački Napredak, a prošle godine izašao je na NBA draft, međutim, nije izabran.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *