Dvije godine portala “info366.net”

Portal „info366.net“ osnovan je 24. juna 2014. godine, od kada je dostupan internet publici, plasirajući informativne sadržaje iz politike, društva, kulture, sporta… Ovaj neobičan naziv portala tada je dobro prihvaćen od strane posjetilaca i na njihovu ( i našu) radost proslavio i svoj drugi rođendan.

Portal “info366.net” mijenjao je sadržaj kako bih bio što pregledniji i sa što više informacija.Ovaj portal je pokrenut kako bih građanima Republike Srpske i BiH, a prije svega stanovnicima Majevice i Semberije pružio provjerene, tačne i nove informacije o svim bitnim događajima.
U narednom periodu radićemo više na promociji portala i traženju poslovnih partnera koji se žele oglašavati na našim stranicama. Nadamo se da će lokalne zajednice i privrednici prepoznati značaj ovog informativnog medija kako za našu Opštinu tako i druge gradove Republike Srpske odnosno cijele Bosne i Hercegovine.

Vjerujemo da ćemo istrajati u našoj namjeri i ujedno pozivamo sve građane koji žele sarađivati sa nama da nam se jave na naš redakcijski mail office@info366.net bilo da imate neku informaciju za nas, fotografiju, ideju ili želite pisati za nas.

Koristimo priliku da se danas i javno zahvalimo svima onima koji su nam pružili podršku prethodnih mjeseci, a posebno kolegama iz drugih medija koji su dozvolili da koristimo njihove sadržaje. U prvom redu riječ je : radio “Skala” Ugljevik, Bijeljina Danas, SportDC, BHbasket, Capital, RTRS, Nezavisne novine, itd.

Naravno veliko hvala i svim dobrim ljudima i posjetiocima portala “info366.net”.

Dobrodošli na svoj portal!