Efikasan napitak protiv migrene!

Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, koji može da onespokoji.

Migrena može da nanese velike nevolje i u velikoj mjeri ometa normalan život. Što je još gore, nju nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lijekova protiv bolova.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vrijeme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

Predložena metoda liječenja od napada migrene je veoma jednostavna: sve što vam treba je so i limunov sok.

Prvo treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku so, jer je obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118. So može da vas spase glavobolje, migrene, da poveća nivo seratonina u krvi, da ojača nervni sistem i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da uzmete sok od svježe iscijeđenog limuna i dodate 2 kafene kašike soli. Promiješate, preručite u veći sud i u to dodate čašu vode. Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je daleko od prijatnog, ali ovaj napitak djeluje momentalno, kao da je prava magija!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *