Godina reformskih procesa

Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je u Prijedoru da će 2015. biti godina brojnih reformskih procesa.

“Vladu čeka ogroman posao za koji smo itekako spremni jer nam je cilj da našim građanima obezbijedimo ekonomski stabilnu Republiku Srpsku i, naravno, bolji život”, rekla je Rešićeva novinarima u Prijedoru gdje je prisustvovala novogodišnjem prijemu kod gradonačelnika Marka Pavića.

Ona je istakla da je 2014. godina bila teška, te da su godinu na izmaku definitivno obilježile majske poplave koje su stanovnicima Prijedora, ali i cijele Srpske, nanijele veliku materijalnu štetu i težak udarac privredi.

“Ono što nas sve raduje jeste da već na kraju 2014. godine, ma koliko to teško bilo, stojimo na svojim nogama i uspjeli smo građane vratiti u njihove domove, zahvaljujući veoma dobroj sinergiji, prije svega, lokalnih zajednica i Vlade Republike Srpske”, naglasila je Rešićeva.

Ona je dodala da je pozitivno to što će svi čija su domaćinstva bila poplavljena Novu godinu dočekati u svojim domovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *