Groznica u Ugljeviku: Radnik dočekuje lidera na tabeli ,Široki

Radnik će sutra-subota- na gradskom stadionu u Ugljeviku dočekati naj uspješniji sastav BH Telecom premijer lige BiH , Široki. Vijest da je poništena odluka Apelacione komisije i prihvaćen prijedlog Pravnog komiteta od strane IO NS/FS BiH da se utakmica Radnika i Olimpika registruje postignutim rezultatom nije izazvala posebne komentare u klubu ali jeste puno zadovoljstvo.Šef stručnog štaba Radnika, Slavko Petrović, cijeni goste a vjeruje u svoje izabranike:
„Pred nama je meč od velikog značaja ali ne i presudan.Široki svoje kvalitete prezentira godinama u nacionalnom prvenstvu a i učešćem u evropskim kvalifikacijama. U prvom dijelu prvenstva je opravdao lidersku poziciju i ima nove ambicije. Sastav Radnika je donekle izmjenjen , jači na svim pozicijama i nema sumnje da će svi fudbaleri dati maksimum da se suprostave Širokom. Od danas smo svi u funkciji Radnika . Optimsta sam i očekujem da će naš klub ući u seriju dobrih rezultata i ostavrenja zacrtanog plana,“ kaže Petrović.
Radnik će biti lišen pomoći, kreatora igre Mladena Žižovića , koji nema pravo nastupa a gosti iz Širokog su stigli u Ugljevik bez dva naj skluplja fudbalera , Panđe i Zakarića, koji odrađuju javne opomene.
Utakmica se igra u Ugljeviku , na gradskom stadionu s početkom u 14.30 časova
ŠSŠ Radnika Slavko Petrović
M.Jugović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *