I ovog ljeta avio linija Banjaluka-Tivat

Na banjalučkom aerodromu i ove će godine funkcionisati sezonska avio-linija Banjaluka-Tivat-Banjaluka, a prvi let predviđen je za 27. jun, rekao je Srni direktor preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” Miroslav Јanjić.

On je rekao da je ove godine nosilac aktivnosti realizacije turističkih aražmana za Tivat i leta Banjaluka-Tivat-Banjaluka aerodromska turistička agencija “ARS turs”, podsjetivši da je prošle godine to bilo preduzeće “Aerodromi Republike Srpske”.

“Kompletni turistički aražmani i karte za let već su u prodaji u `ARS tursu`. Prvi let planiran je posljednje subote u junu, a završavamo posljednje subote u avgustu”, rekao je Јanjić.

On je istakao da je polijetanje iz Banjaluke predviđeno svake subote u 10.30 časova, a iz Tivta u 12.10 časova.

Јanjić je rekao da cijene karata ostaju na nivou prošlogodišnjih.

“Ništa nismo htjeli da mijenjamo pokušavajući da djelujemo onako kako smo projekat postavili, dakle da postoji određena navika, da približimo ono što nam je bilo blisko, da prepoznamo kvalitete koje nudi crnogorsko primorje u saradnji sa Aerodromima Republike Srpske”, rekao je Јanjić.

On je naveo da će se avionska linija najvjerovatnije održavati u saradnji sa aviokompanijom “BH erlajns”. “Vjerovatno će to biti aviokompanija `BH erlajns`, ali ne možemo još da potvrdimo”, kaže Јanjić.

On je dodao da se iz mjeseca u mjesec povećava broj putnika na avio-liniji Banjaluka-Beograd-Banjaluka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *