Informativni portal Ugljevik – Šta je INFO366?

Podstaknut željom da iz Ugljevika šaljemo neke ljepše i pozitivnije priče, da njenim građanima i svim prijateljima Ugljevika omogućimo da vide i dožive , vedriji i sadržajniji Ugljevik osmislio sam interaktivni web portal www.info366.net

Portal je osmišljen tako da na jednom mjestu objedini sve informacije o Ugljeviku uz pomoć lokalnih institucija, organizacija, pojedinaca i svih zaljubljenika u Ugljevik koji će biti u prilici da i sami doprinose stvaranju priča i sadržaja koji bi predstavili i promovisali Ugljevik i njene potencijale.

Osim pozitivne promocije Ugljevika, cilj projekta INFO366 je da pruži neutralan prostor za mlade ljude, komunikaciju i kreativne inicijative za poboljšanje odnosa između zajednica, podsticanje ekonomskog razvoja i mogućnosti za zapošljavanje, edukaciju i informisanje.

Uz sadržaje koji se tiču istorije, turizma, obrazovanja i kulture, dešavanja, podstičemo vas da date svoj doprinos u vidu članaka, fotografija, video zapisa, nekih vaših autentičnih priča ili drugih sadržaja kojima biste doprinjeli kvalitetu portala na opšte zadovoljstvo svih njegovih korisnika.

Mi, funkcionišemo i radimo kao tim.

Imate li neku obavijest,dešavanje, video, najavu i slično, a vezano je za opštinu Ugljevik?

Željeli biste reći nešto vezano za Ugljevik, a nemate prostora na internetu? Htjeli biste se iskušati u pisanju članaka ili kolumni ili pak’ snimili bi ste video ?

Recite nama i mi ćemo reći svima!

Šaljite nam video,vijesti, fotografije, najave, informacije bilo kakve vrste i mi ćemo ih objaviti ukoliko su prikladnog sadržaja i ne krše pravila sajta!

Ukoliko imate stare albume, fotografije Ugljevika podijelite ih sa svima, pošaljite ih na našu adresu office@info366.net ili na našu Facebook stranicu a mi ćemo ih objaviti.

S poštovanjem,
Željko Bojić