Ljubušak na kladionici dobio 182.248 maraka!

Istina je, gospodin iz Ljubuškog, vrlo strastveni igrač, kod nas u kladionici ostvario je ukupan dobitak od 182.248 maraka.

To je potvrdio Toni Boras, PR menadžer kladionice “Premier”, u kojoj je igrač dočekao svoj dan i na četiri tiketa osvojio pozamašnu svotu novca za bh. prilike, piše Avaz.

„Primanje uplata i isplata sastavni je dio posla, svaki dan smo svjesni da može biti i velikih dobitaka. Mogu vam još otkriti i da to ovom Ljubušaku nije prvi veliki dobitak. Primijetili smo da zaista igra odlično“, dodao je Boras.

Teško da je igrač uopće spavao u noći sa srijede na četvrtak prošle sedmice, jer je nešto iza ponoći na rasporedu bila utakmica koju je imao na tri tiketa, uključujući i dva najveća, od 135.104 KM i 31.063 KM.

Riječ je o utakmici plej-ofa argentinske košarkaške lige Obras-Ciclista, na kojoj je prognozirao manje od 161,5 poena. Konačan rezultat bio je 80:70.

Zanimljivo, igrač nije imao mogućnost opcije – uzmi ili ostavi (isplata bez zadanog susreta s nešto umanjenim iznosom), jer se radi o sistemima.

Na najvećem dobitku od 135.104 KM igrač je uplatio kombinacijske grupe u sistemu od 16 parova. Ukupno je na četiri tiketa uplatio 296 maraka.

„U ime kladionice “Premier” čestitali smo dobitniku, a u našim poslovnicama širom Bosne i Hercegovine bilo je sličnih isplata. Čak smo imali i isplate iznad pola miliona maraka“, naglasio je Boras, dodajući da ova kladionica godinama nastoji opravdati povjerenje svojih igrača, kojih je iz dana u dan sve više.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *