Mačvan se vraća u Partizan?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije isključio mogućnost da se Milan Mačvan vrati u redove “crno-bijelih”. Strateg šampiona Srbije je priznao da je bilo kontakata s menadžerom nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je trenutno bez kluba.

“Pravljen je određeni kontakt s Mačvanom i tu njegov menadžer insistira na otvorenom ugovoru, na šta mi nismo spremni. Ukoliko postoji raspoloženje igrača da se uklopi u platnu strukturu tima, da prihvati ritam plaćanja u Partizanu, koji mu nije nepoznat, biće dobrodošao. Razgovaraćemo još ovih dana”, rekao je Vujošević i dodao:

“Bez obzira na to koliko je teška situacija, ne možemo da ulazimo u situacije s otvorenim ugovorima, osim tamo gde je to interes kluba. Jesmo u teškoj poziciji, ali ne smemo da izgubimo kompas.”

Upitan da li će se Saša Pavlović vratiti u Partizan, Vujošević je odgovorio:

“Još nema naznaka da bi to moglo biti ostvareno.”

Iskusni stručnjak je naglasio i da su igrači dobili po jednu platu.

“Nekom je to prva plata za ovu sezonu, a nekom januarska iz 2013. godine. Neko, dakle, dolazi na treninge u šorcu, a neko u bundi”, našalio se Vujošević.

On je naveo da nema krupnih novosti ni po pitanju materijalne situacije u klubu.

“Sponzorstvo s ‘Telekomom’ je stvar u kojoj se rešava da li će klub moći normalno da funkcioniše. Pošto se zna gde se u ovoj državi donose odluke o takvim stvarima, očekujemo odgovor s tog mesta. Ako se ‘Telekomu’ ne dozvoli da bude drugi Partizanov veliki sponzor, posle NIS, to će značiti da postoji tendencija da se Partizan efemerizuje.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *