Meril Strip gošća ovogodišnjeg Festa

Gošća ovogodišnjeg Festa, od 27. februara do 8. marta, mogla bi da bude i čuvena holivudska glumica Meril Strip, saznaje Blic.
NJen kolega Ričard Drajfus već je potvrdio dolazak. Grad Beograd je poslao pozivno pismo čuvenoj oskarovki Meril Strip, a ovu informacija je potvrđena i u kabinetu gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

– Na ovogodišnjem Festu gost Beograda biće američki glumac Ričard Drajfus, a očekujemo odgovor na poziv i od glumice Meril Strip i nadam se da će biti pozitivan – izjavio je gradonačelnik, i dodao, da su prvi put ove godine na Festu uvedene takmičarske kategorije.

Gradonačelnik se danas sastao sa Organizacionim odborom Festa kako bi se definisali finalni zadaci pred otvaranje ovog filmskog festivala.

– Zajedno sa saradnicima i partnerima činimo sve što je u našoj moći da ovo bude najbolji Fest do sada. Moramo da filmskom festivalu po kom je naš grad prepoznatljiv, vratimo kvalitet koji je nekad imao, kako po programu, tako i po gostima iz inostranstva. Ako bi Meril Strip, pored Drajfusa, potvrdila dolazak, ovo bi Fest vratilo na svjetsku filmsku scenu – zaključio je gradonačelnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *