M:tel i Samsung vas pozivaju na žurku uz Sevdah Baby u Bijeljini

Kompanije M:tel i Samsung u petak, 18. decembra, sa početkom u 20.30, organizuju Samsung TV žurku “Da se bolje čujemo i vidimo” u Jelen pabu u Bijeljini.

Tim povodom svi posjetioci će imati priliku da prisustvuju nastupu poznatog beogradskog izvođača Sevdah Baby.

Nesvakidašnja TV žurka će biti spoj odlične zabave, dobre muzike i tehnologije najnovije generacije, a u skladu s tim posjetioci će imati priliku da prisustvuju kombinaciji digitalne muzike kao muzičke matrice sa jedne strane i ljepote živog izvođenja druge strane.

Ulaznica za dvije osobe će biti plaćen posljednji Open račun ili Samsung telefon na uvid, a prvih 50 posjetilaca očekuju i odlični pokloni.

Samsung TV žurka pod nazivom “Da se bolje čujemo i vidimo” aludira na vrhunski kvalitet Samsung televizora kada je u pitanju prikaz slike, ali i zvuka. Televizori ove južnokorejske kompanije, koji se nalaze u Open ponudi M:tel-a, daju krajnji doživljaj zvuka sa svojim DTS Studio Soundom sa kojim zvučnici mogu biti podešeni za vrhunske performanse i nude korisnicima pravo surround iskustvo. Super oštri prikazi rezolucije daju živo iskustvo gledanja uz spektakularnu jasnoću, boje i detalje.

Samsung modeli televizora dostupni su u okviru Open ponude već od 49 KM za model Samsung 32J4000 u Open Quadro Plus paketu. Takođe, korisnici imaju na raspolaganju kupovinu na 12 ili 24 mjesečne rate.

Za više informacija o ovoj i ostalim ponudama kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba.