Mutabdžija: Znanje je najbolja preporuka za budućnost

BANJALUKA – Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Goran Mutabdžija istakao je povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava danas, da prosvjetni radnici imaju jedan od najvažnijih i najodgovornijih poslova u društvu – da zajedno s roditeljima obrazuju i vaspitavaju mlade generacije, svjesni da je znanje najbolja preporuka za budućnost.

U čestitki svim prosvjetnim radnicima u Republici Srpskoj povodom Svjetskog dana učitelja, Mutabdžija je naveo da resorno ministarstvo kontinuirano radi na stvaranju boljih uslova rada u školama i zalaže se da prosvjetnim radnicima obezbijedi dostojno mjesto u društvu.

“Posvećenost prosvjetnih radnika svom pozivu i kvalitetni nastavni planovi i programi, uz stalna ulaganja u obrazovanje i primjenu modernih informacionih tehnologija u nastavi, predstavljaju najbolju osnovu za razvoj Republike Srpske”, naglašava se u čestitki.

Mutabdžija je zahvalio prosvjetnim radnicima za strpljenje i trud koji svakodnevno ulažu u radu sa svojim učenicima, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

“Najiskrenije čestitke upućujem svim prosvjetnim radnicima u Republici Srpskoj sa željom da i ubuduće svoj posao rade časno i odgovorno”, naveo je Mutabdžija u čestitki.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *