Nagrada Regionalnom udruženju amputiraca Bijeljina

Regionalno udružnje amputiraca Bijeljina, od kompanije ”Spektar drink” d.o.o. Bijeljina, dobilo je jednokratnu novčanu pomoć za doprinos u razvoju lokalne zajednice svojim društveno korisnim radom.

 

Naime, povodom obilježavanja 19 godina uspješnog poslovanja, kompanija „Spektar drink” DOO iz Bijeljine dodijelila je jednokratne novčane pomoći za sedam organizacija koje su doprinijele razvoju lokalne zajednice svojim društveno korisnim radom.

Pomoć u iznosu od po 500,00 KM uručena je „Regionalnom udruženju amputiraca”, „Udruženju slijepih i slabovidih”, „Udruženju gluvih i nagluvih” iz Bijeljine i „Udruženju paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih trajnih invalidnosti” iz Lopara.

Za doprinos razvoju kulture, očuvanju tradicije i narodnog stvaralaštva, pomoć od po 300,00 KM dodijeljena je Kulturno-umjetničkom društvu „Dvorovi” iz Dvorova, Srpskom kulturno-umjetničkom društvu „Glogovac” iz Glogovca i Srpskom kulturno-umjetničkom društvu „Janja” iz Janje.

Podržavajući rad humanitarnih udruženja i udruženja koja se bave kulturom, „Spektar drink” je dao primjer kako kompanije mogu uspješno poslovati na tržištu ali i biti društveno odgovorne.

 

Izvor: Bijeljina Danas/udas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *