NAGRAĐENI “VUKOVCI” I PROFESORI SŠC „MIHAILO PETROVIĆ-ALAS“

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić organizovali su danas povodom završetka školske godine prijem za najbolje srednjoškolce ove opštine.

Opština je nagradila učenike koji su tokom školovanja imali prosjek ocjena pet – “Vukovce” Aleksandru Aleksić, Rosu Gligorević, Milu Milovanović, Vanju Bijelić, te učenika Radoslava Radovanovića koji je osvojio prvo mjesto na regionalnom i republičkom takmičenju iz predmeta “Mehanika”.

Nagrađene su i ekipe Srednjoškolskog centra “Mihajlo Petrović Alas” u malom fudbalu i rukometu koje su osvojile prvo mjesto na regionalnom takmičenju.

Đak generacije u Ugljeviku je Slavica Gavrić.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je nagrađivanje najboljih učenika u ovoj podmajevičkoj opštini tradicionalno, na kraju školske godine kada se sumiraju rezultati.

“Naša dužnost i obaveza je da nagradimo najbolje, a učenici i profesori srednje škole su na najbolji mogući način prezentovali opštinu Ugljevik”, rekao je Perić.

On je učenicima poželio da se odmore tokom ljetnog raspusta i da uspješno nastave buduće školovanje.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić istakao je da ova podmajevička opština podržava sve aktivnosti mladih ljudi.
„Uspiješno provodimo kampanju Opština Ugljevik za svoju mladost, a ovo je ta mladost“, rekao je Simić.
On je napomenuo da će se ova kampanja nastaviti i biće prisutna na svim sportskim terenima, igralištima, učionicama, sportskoj sali, odbaništima, na svim mjestima gdje mladi ljudi se bave sportom i zdravim načinom života.

Danas su nagrađeni i profesori Velibor Vujić, Miladin Manojlović i Ilija Simić koji su pripremali učenike za takmičenja na području regije i Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *