Najvažnije aktivnosti na sprovođenju Opštih izbora 2014

Poštovani,

U susret predstojećim opštim izborima 2014. godine i početku predizborne kampanje, a sve u cilju bolje informisanosti građana o Vašim aktivnostima kao i zarad Vaše lične promocije, Info 366 Informativni portal opštine Ugljevik kreirao je posebnu stranicu namjenjenu isključivo političkim strankama i njihovim kandidatima. Uvezanost sa društvenim mrežama i automatske objave na zvaničnoj stranici ovog internet portala „Informativni portal Ugljevik“ značajno utiče na efikasnije ažuriranje svih objava kao i dostupnost svim  građanima Ugljevika, ali i drugim gradovima.

Pored oglašavanja u vidu vijesti, Info 366 nudi i promotivne banere koji su namijenjeni za promocijelica i kompanija, u ovom slučaju za promociju kandidata na političkim izborima, gdje uz fotografiju mogu navesti i kratke biografije, ciljeve za koje se zalažu kandidati i sve korisne informacije za njihove potencijalne birače. Sve stranke posjeduju vlastite internet prezentacije kao i profile na društvenim mrežama, a mi kao nepristrasan medij nudimo pozitivan ambijent, a  Vi svojim vijestima koje lično kreirate svijetlu sliku i pametan izbor da izaberu baš Vas.

Vijesti na našem portalu jesu i moraju da budu na osnovi „fer-igre“, bez diskriminacije bilo kakve vrste, bez ikakvog vrijeđanja i kreiranja vlastite reklame na bazi tuđih rezultata i postignuća; za šta se mi, kao politički neangažovana lica, zalažemo kako u interesu našeg portala tako i u interesu Vas kao pojedinca. Naše vijesti su objektivne i realne.

Takođe, ukoliko imate bilo kakve zahtjeve, uložićemo sve napore da Vam izađemo u susret.Stoga, budite slobodni da nas kontaktirate.

Iskreno se nadamo saradnji u budućnosti.

S poštovanjem,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *