Novembarske penzije od sutra u Novoj banci

Korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja koji su penziju primali posredstvom Bobar banke, novembarsku penziju mogu od sutra preuzeti u Novoj banci, a svim penzionerima računi će biti otvoreni automatski, čime će biti evidentirani kao njeni klijenti, saopšteno je iz Nove banke.

Isplata penzija za novembar vršiće se uz ličnu kartu, potvrdu o prebivalištu ili režijski račun koji glasi na korisnika penzije i posjedujuću punomoć za isplatu penzije ukoliko penzioner ne dolazi lično.

Za decembar, te svaki naredni mjesec, korisnici se mogu odlučiti za banku u kojoj će primati penziju.

Ukoliko se odluče za korištenje usluga Nove banke, za isplatu decembarske penzije korisnici koji imaju opunomoćenike po penziji, obavezni su doći u Novu banku i dati punomoć po tekućem računu licu kojem se daje punomoć.

Svi penzioneri u gradovima u kojima Nova banka nema poslovnice, novembarsku penziju će moći da podignu u najbližoj opštini u kojoj banka ima poslovnicu, a sve naredne penzije moći će podizati pomoću platnih kartica Nove banke na terminalima koje banka ima u poštama, a kartice će biti izrađene do decembarske penzije.

Više informacija građani mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080/ 050-011.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *