Novo pojačanje Gladijatora

Kosarkaska sezona se polako privodi kraju, a vec od maja krece nova 3×3 basket sezona na ovim prostorima. Prosla godina je bila uspjesna za ekipu „Gladijatori“ iz Ugljevika, a ove godine planiraju da bude jos uspjesnija.

Koliko ozbiljno shvataju to, govori i podatak da ce za „Gladijatore“, ove godine, nastupati i doskorasnji reprezententivac Slovenije u basketu 3×3 – Rok Smaka.

Smaka je jedan od najbolje rangiranih igraca Slovenije i svijeta. Bio je osvajac World Toura u Istanbulu 2013te godine i vicesampion Evropskog prvenstva, sa reprezentacijom Slovenije, 2014te godine u Bukurestu(Rumunija). Kao i ucesnik All-Star meca u Dohi(Katar), gdje se okupljaju najbolje 3×3 ekipe svijeta.“Smaka ce nam mnogo znaciti u ekipi, pogotovo zbog tog sampionskog iskustva i kvaliteta koji posjeduje.

Imati takvog igraca u ekipi i igrati sa njim, koji je pobjedjivao najbolje basketase svijeta, predstavlja za nas nevidjenu cast i zadovoljstvo. I ne sumljamo da ce i ova godina, zbog toga biti jos uspjesnija i bolja za Gladijatore iz Ugljevika“ – rekao je kapiten ekipe Igor Todorovic.