Obustavljen saobraćaj u Janji i Vršanima

BANJALUKA – Za putnička vozila obustavljen je saobraćaj na magistralnim putnim pravcima Bijeljina-Zvornik u mjestu Janja i Bijeljina-Brčko u Vršanima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Za sva vozila saobraćaj je obustavljen na magistralnom putu Kostajnica-Kozarska Dubica, kod preduzeća “Mlijekoprodukt”, zbog izlivanja rječice Moštanica.

U Rudanci vozila saobraćaju magistralnim putem Doboj-Derventa, a na regionalnom putu Doboj-Prnjavor, preko Stanara, voda se u mjestu Popovići djelimično povukla sa kolovoza, pa se saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom.

Zbog oštećenja mosta prekinut je saobraćaj na magistralnom putu Bijeljina-Priboj-Banj Brdo, u mjestu Tobut, a vozila se preusmjeravaju regionalnim putevima Priboj-Zajednice i Zajednice-Tobut.

Na regionalnom putu Bratunac-Skelani saobraćaj je potpuno obustavljen u mjestu Žljebac.

Saobraćaj je obustavljen i na regionalnim putevima Priboj-Lopare-Mačkovac-Piperi zbog oštećenja mosta, Piperi-Bobetino brdo-Stari Ugljevik-Glavičice zbog oštećenja mosta u Starom Ugljeviku i Bobetino brdo-Vršani-Rača.

Na regionalnom putu Bušletić-Zelinja zbog izlivanja rijeke Lukovice obustavljen je saobraćaj u mjestu Porječje.

Od 15.30 je u Federaciji BiH potpuno obustavljen saobraćaj na magistralnom putu kod mjesta Oglavak u blizini Nemile.

Zbog aktiviranog klizišta zabranjen je saobraćaj za teretna vozila na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka, u mjestu Podmilačje, a od 14.30 ponovo se može saobraćati magistralnim putevima Tuzla-Doboj i Tuzla-Srebrenik.

Saobraćaj je obustavljen i na putevima Gračanica-Srebrenik i Gračanica-Ormanica, Žepče-Zavidovići-Orahovica, Doboj-Maglaj-Zavidovići podvožnjak B. Ploča i kod Bočinje, kao i Zavidovići-Ribnica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *