ODRŽANA SKUPŠTINA BORAČKE ORGANIZACIJE UGLjEVIKA

Delegati Skupštine Boračke organizacije Ugljevika na redovnoj godišnjoj skupštini jednoglasno su podržali Izvještaj o radu Opštinske Boračke organizacije za 2015. godinu, Finansijski izvještaj o poslovniku za 2015. godinu, Prijedlog finansijskog plana za 2016. godinu, Prijedlog programa rada Skupštine Opštinske Boračke organizacije za 2016. godinu kao i Izvještaj o radu BORS-preporod firme za 2015. godinu.

Predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković rekao je da je Skupština donijela zaključak da podržava predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske Milomira Savčića u nastajanju da se izbori za bitan status Boračke organizacije u Republici Srpskoj kao i nastojanje da se poboljša status boraca.

„U proteklom periodu rješavali smo probleme boračke populacije, a svi izvještaji jednoglasno su podržani od strane delegata.“, rekao je Marinković.

Skupštini Boračke organizacije Ugljevika prisustvovali su predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i načelnik ove podmajevičke opštine Vasilije Perić koji se obratio prisutnim delagatima i izrazio zahvalnost dobrom saradnjom.

„Iz budžeta u 2016. godini za potrebe Boračke organizacije izdvojićemo 160.000 KM. Opština Ugljevik će i u budućem periodu ovu kategoriju svrstavati u prioritete.“, rekao je Perić.