OK Fest na OPENS Youth Fairu 2015!!

OK Fest i ove godine dio je ponude i sadržaja za mlade na četvrtom po redu OPENS Youth Fairu – sajmu omladinskog turizma koji se 07. i 08. jula održao u Novom Sadu.

Dobra saradnja sa ekipom EXIT-a nastavila se i kroz ovaj projekat. OK Fest se pridružio svim onim destinacijama, sadržajima, aktivnostima i ponudi sa ciljem da zajedno doprinesemo pozicioniranju Balkana kao jedne od vodećih destinacija za mlade.

I ovogodišnji Youth Fair usmjeren je na razvoj i promociju regionalnog turističkog proizvoda omladinskog turizma. Imajući u vidu trend rasta kretanja broja turista u ovoj kategoriji na svjetskom nivou, organizatori i ove godine ističu neophodnost povezivanja sadržaja i aktivnosti namjenjenih za mlade u cijelom regionu, kako bismo strane, pa i domaće turiste što duže zadržali na ovim prostorima. Ako se uzmu ponuda i sadržaji za mlade koji iz godine u godinu postaju sve raznovrsniji, sigurno je da ovaj region ide u dobrom pravcu.

Učešće na OPENS Youth Fair je bila odlična prilika da posjetiocima ponudimo mogućnost uživanja u NP Sutjeska i sadržajima OK Festa, prije polaska na EXIT Avanturu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *