Otvoren lovački dom u Donjoj Trnovi

UGLJEVIK –  /SRNA/ – U ugljevičkoj mjesnoj zajednici Donja Trnova danas je svečano otvoren Lovački dom površine oko 250 metara kvadratnih, u čiju izgradnju je opština Ugljevik uložila 80.000 KM.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, koji je otvorio ovaj objekat, rekao je da je Trnova poznata po slobodarskoj tradiciji, antifašističkoj borbi, ali i po izuzetno organizovanom Lovačkom udruženju “Partizan”.
“Ovo je rezultat opredjeljenja opštine Ugljevik da unaprijedimo uslove života u svim onim oblastima koje zavise od naše lokalne zajednice”, rekao je Perić.

Predsjednik Lovačkog udruženja “Partizan” iz Donje Trnove Čedomir Lujanović rekao je da ovo udruženje broji oko 250 članova, a da će izgradnjom Lovačkog doma uslovi za aktivnosti Udruženja biti poboljšani.

“Lovački dom nam mnogo znači, jer ćemo imati uslove za okupljanje, druženje, provođenje aktivnosti naših sekcija. Streljačka sekcija našeg udruženja je konstantno u samom vrhu na svim takmičenjima u gađanju glinenih golubova širom Srpske i BiH”, rekao je Lujanović.

On je zahvalio rukovodstvu opštine Ugljevik za razumijevanje na potrebi završetka ovog projekta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *