Pet konkursa za dodjelu sredstava u oblasti sporta

Ministarstvo porodice, omladine i sporta raspisaće u periodu od 16. do 21. novembra 2016. godine pet konkursa u oblasti sporta u okviru kojih će biti podijeljena sredstva za realizaciju aktivnosti sportskih organizacija i sportista pojedinaca .

Raspisaće se konkurs za sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija sa sjedištem u Brčko Distriktu BiH u 2016. godini, konkurs za sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija lica sa invaliditetom i pojedinaca sportista sa invaliditetom sa sjedištem u Republici Srpskoj u 2016. godini, konkurs za sufinansiranje projekata izgradnje, rekonstrukcije i sanacije sportskih objekata ili terena na teritoriji Republike Srpske u 2016. godini, konkurs za sufinansiranje aktivnosti sportskih organizacija sa sjedištem u Republici Srpskoj u 2016. godini i konkurs za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću sportskim organizacijama i sportistima pojedincima u pojedinačnim sportovima u 2016. godini.

Za sportske organizacije čije su manifestacije konkursom za 2016. godinu dobile status manifestacije od značaja ili posebnog značaja za Republiku Srpsku rješenja o iznosu sredstava doznačiće se u narednih sedam dana, navodi se u saopštenju Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Svi zainteresovani konkurse i potrebne obrasce moći će pronaći na sajtu Ministarstva porodice, omladine i sporta ( www.vladars.net -> Ministarstva -> Ministarstvo porodice, omladine i sporta -> Dokumenti).