Predstavljen prvi tablet-klavir na svijetu

Majlin Klas, pijanistkinja klasične muzike, imala je priliku da isproba prvi pijanino na svijetu izrađen u potpunosti od preko 100 Samsungovih tableta Galaxy Tab S2. “Ništa me ne dovodi u praznično raspoloženje više nego okupljanje oko klavira sa moje dvije djevojčice. Samsung Tab S2 pijanino je zaista prvi takav na svijetu i nije sličan ničemu na čemu sam ranije imala prilike da sviram.

Moja mlađa ćerka je naučila da svira ‘Zvončiće’ i znam da bi bila oduševljena da to proba na ovom klaviru”, rekla je Majlin Klas, na predstavljanju ovog klavira u Londonu na Spitalfilds pijaci.

Konor Pirs, potpredsjednik Divizije za IT i mobilne uređaje preduzeća Samsung Electronics za Veliku Britaniju i Irsku rekao je: “Samsungov Galaxy Tab 2 je dizajniran za one koji žele tablet koji je izuzetno tanak i lagan; idealan je da vam pomogne da istražujete nove sadržaje gdje god da se nalazite, čak i ako ste u sred gužve na Spitalfilds pijaci”. “Sa vrhunskim AMOLED ekranima, pijanino izrađen od tableta odlično zvuči i izgleda, dok njegovi ekrani prikazuju fantastičnu animaciju zlatnog Božićnog papira za poklone”, dodao je on.

Kao i ovaj pijanino, i Galaxy Tab 2 je dostupan u zlatnoj boji, što ga čini savršenim poklonom za članove porodice ili druge drage ljude.