Pripreme ugljevičkog drugoligaša u toku

             Rudar iz Ugljevika je započeo pripreme pred nastavak proljećnog dijela prvenstva. Ambicije  klupske uprave i fudbalera nisu se promijenile. Evidentna je promjena kada su uslovi za rad u pitanju. Sportski tereni izuzev glavnog su pretrpili veliku štetu prilikom poplava.

„Pomoćni tereni su izgubili svoju funkciju kada su bile vremenske nepogode. Sada su uslovi za  pripreme svedene na minimum, jer pored dvorane koristimo teren, koji se koristi za prvenstvene utakmice. Uprava mora na vrijeme reagovati za alternativne terene, jer sad je evidentno da kontrolne utakmice moramo igrati u gostima“, riječi su trenera Dragomira Jovičića.

Cijeneći da će strukture kluba reagovati a već su trebale, oko rekonstrukcije terena, vaše obaveze su i oko priprema fudbalera  i naravno prelaznog roka koji  je praktično stupio :

“Fudbaleri koji su završili prvi dio prvenstva su nam na raspolaganju i niko nije najavio odlazak. Svi su zainteresovani za ličnu afirmaciju a prilika za tako nešto je i veći rang takmičenja. Očekujem tri kvalitetna pojačanja koja će donijeti konkurenciju za startnu postavu  a sigurno da nećemo zapostaviti ni fudbalere iz omadinskog pogona koji su već priključeni seniorskom sastavu”, kaže na kraju Jovičić.

Foto (M.J.) :

Fudbaleri Rudara na treningu

M.Jugović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *