Rudar skupo platio remi u Brodcu

Sjajno izdanje ugljevičana u Brodcu  i remi protiv borbenih fudbalera Jedinstva u taboru Rudara neće dugo zaboraviti.Rudar je odigrao dopadljivo, imao je prednost ali za tri boda prepreka je bio Siniša Janjić. On je briljirao na golu Jedinstva i zahvaljujući panterskim odbranama ,Rudar nije postigao više od remija.

Dva fudbalera Rudara , poslije gostovanje u Brodcu završila su na hospitalizaciji u Bijeljini.Vlado Marković i Slaviša Todorović su zadobili teške povrede zglobova desne noge. Marković  razočaran sudijskim gestom kaže:” Ja sam eliminisan iz fudbala možda zauvijek a možda da se vratim nekada  ako mi ljekari mognu pomoći.Ja sam profesionalac a sudija je amater. Poslije prekršaja on je usmeno opomenuo protivničkog fudbalera da ne smije ovako postupati. Meni je rekao dok sam plakao od bolova i teške povrede :”ostani tako, lezi svakako simuliraš”.Ovo je samo apel kolegama da  se čuvaju povreda, jer oni koji nas trebaju zaštititi su zaboravili na sve sportske kodekse .kaže strijelac pogotka za Rudar Marković , prikovan za bolesničku postelju.

Foto:M.J.

Vlado Markovic

M.Jugović

Jedan komentar u “Rudar skupo platio remi u Brodcu”

  1. anonimous

    Profesionalac…da,u narkomaniji 😉 Drogira se onako bas profesionalno :)Krenuo covjek da krizira u sred utakmice pa se vadio na povredu…ma ciglu to bre,pa u glavu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *