S Bodirogom do boda

Stadion:PeroMićanović. Gledalaca: 450. Sudija: Danijel Pajić(Bijeljina)8 Žuti kartoni: Teodorović, Božić, Cvijić i Lazarević(Mladost BS)Rankić, Marinković i Grujičić(Rudar).

MladostBS:Đokić-, Simić 6,Marković 7,5,Lazarević 7,D.Simikić 7,Jovanović 6, Teodorović 6 ,Božić 6, (od 60’G.Simikić 6),Lujanović 7 i Cvijić 6.(od 72’ Nešković-).

Rudar:Bodiroga 8 , Bumbić 7,(od 76’Gajić-), Lazić 7, Davidović 7,5, Dal Jovanović7, Dej.Jovanović 6, Stevanović 8, Marinković 6,(od76 Sojić-),Rankić 7 , (od 80’Iljić-),Sekulović  6 i Grujičić 6.

Igrač  utakmice :Ljubiša Stevanović (Rudar)8.

Ambijent je bio na nivou drugoligaškog derbija a uslovi za igru zbog raskvašenog terena su bili na ivici dozvoljenog.I pored toga akteri su pružili na terenu  više od svojih mogućnosti, jer su igrali za boje svoga kluba.Sastav Mladosti  u kome je nastupilo osam nekadašnjih fudbalera Rudara , je bio bliži trijumfu u mjesnom derbiju ali kolosalne prilike bile su plijen nesavladivog Boriše Bodiroge . U prvom dijelu igre u 38’ Igor Marinković je raspalio po lopti koju su u mreži svi vidjeli osim Bodiroge koji loptu ispod prečke prebacuje u korner.U nastavku zadnja linija gostiju odolijeva naletima Mladosti a prilike Cvijića Teodorovića i Jovanovića su izmamile uzdahe navijača Mladosti. U finišu meča Dejan Jovanović nije bio precizan glavom  da kazni  konfuziju u domaćim redovima . U sudijskoj nadoknadi vremena  ponovo napadač Mladosti, Dalibor Jovanović glavom šalje loptu u gol a Bodiroga interveniše u panterskom stilu i donosi bod svom timu,  koji nastavlja borbu za opstanak u drugoligaškom takmičenju.

Foto M.J

Ljubiša Stevanović, utakmica karijere.