Seratlić na probi u Radniku

Na probu u redove bijeljinskog premijerligaša, Radnika, koji se nalaze na pripremama u Rafailovićima kod Budve stigao je doskorašnji igrač crnogorskog drugoligaša Dečića iz Tuzija Ermin Seratlić.

 

– Riječ je o bivšem mladom reprezentativcu Crne Gore, koji je u dva navrata nosio dres poljskog prvoligaša, Jagielonije, ponikao je u podgoričkoj Mladosti, a igra na poziciji lijevog veznog. Ukoliko se stručni štab uvjeri u njegove kvalitete postaće naš član – naglasio je sportski direktor Radnika Boro Đokić.

Bijeljinci su se po dolasku smjestili u Apartmane “Monako”u Rafailovićima, a boravak u ovom primorskom mjestu je obezbijedio je član Uprave kluba Ljubo Stević. Prvi trening odrađen je na plaži Jaz.

– Osim uigravanja tima kroz kontrolne utakmice i podizanja fizičke spreme fudbalera, nastavljamo i sa kompletiranjem igračkog kadra, a u ovom trenutku nam je prioritet desni bek – dodao je Đokić.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović naglasio je da se u prvoj fazi priprema u Bijeljini dobro radilo, te da su dvije odigrane prijateljske utakmice protiv nedoraslih protivnika ispunile svoju svrhu. U Budvi će Bijeljinci trenirati tri puta dnevno, a takav tempo rada će biti prisutan cijelim tokom priprema.

Mirza Hasanović se nije priključio ekipi na pripremama na Crnogorskom primorju.

– U dogovoru sa Upravom Bijeljinaca napustio sam klub zbog privatnih obaveza koje me očekuju u narednom periodu. Proveo sam prelijepih godinu i po dana u Radniku i želim svojim doskorašnjim saigračima sve najbolje u nastavku prvenstva i da što prije osiguraju ostanak u ligi – rekao je Hasanović.

 

Izvor: Glassrpske

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *