SKALA RADIO UGLJEVIK , 19 GODINA POSTOJANJA!

UGLJEVIK – Lokalna radio stanica iz Ugljevika , Skala radio proslavio je 19 godina rada i postojanja nad medijskim nebom Ugljevika .U hotelu Comsar Energetik upriličen je rođendanski ručak i proslava ovog jubileja za sve članove kolektiva , ove male ali moćne radio stanice koja je opstala i ne samo to , nego stanice koja je svake godine sve jača i bilježi sve veći broj vernih slušalaca.

Ova jedina ugljevička radio stanica je poznata svakom stanovniku njene opštine , ali i mnogo šire , jer za 19 godina rada kvalitetnom muzikom na prvom mestu , koju biraju po svačijem ukusu , emitujući zabavnu i narodnu muziku , osvajaju slušaoce.
Informativno je Skala radio takođe uvek prva u izveštavanju o događajima važnim za opštinu , koje prati , emituje ali i daje u pisanoj formi na oficijelnom sajtu www.skalaradio.net .

Od direktora i glavnog urednika Skala radija Petra Lukića , saznajemo da će za nekoliko dana proraditi i novi antenski stub na Udrigovu , čije postavljanje je 99 % završeno , a koji će omogućiti još bolju pokrivenost signalom na frekvenciji 96,8 MHz.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *