Subvencije za kredite za malde

BANJALUKA – Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je danas konkurs za izbor korisnika subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove.

Ministarstvo će subvencionisati jedan odsto kamatne stope na stambene kredite koje plasiraju komercijalne banke u Republici Srpskoj, a po kreditnoj liniji Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

Pravo prijave na konkurs imaju lica koja su zaključila ugovor sa komercijalnom bankom koja vrši plasman kreditnih sredstava iz kreditne linije Investiciono-razvojne banke Republike Srpske do dana zatvaranja konkursa.

Iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske saopšteno je da pravo prijave na konkurs imaju lica do navršenih 35 godina sa mjestom prebivališta u Srpskoj.

Konkurs je otvoren do 30. septembra, a zainteresovani prijave i potrebne dokumente treba da dostave poštom na adresu Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske, Trg Republike Srpske 1, sa naznakom “Za dodjelu subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove”.

Aplikacioni obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na sajtu Vlade Republike Srpske – stranica Ministarstvo porodice, omladine i sporta u rubrici “Konkurs za subvencionisanje kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *