TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI PRIJEM NAČELNIKA

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je ova opština, uprkos brojnim nedaćama u 2014. godini, uspjela da izdvoji novac za nekoliko razvojnih projekata, prije svega za rekonstrukciju seoskih puteva, za šta je uloženo 500.000 KM, i istakao da će i u 2015. godini biti nastavljeni pozitivni trendovi ulaganja.Perić je, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za predstavnike političkih stranaka, privrednike, direktore javnih ustanova i predsjednike mjesnih zajednica opštine Ugljevik, naveo da je opština usvojila budžet za 2015. godinu u iznosu 12.700.000 KM.
“Od toga oko 4.500.000 KM će biti uloženo u određena kapitalna ulaganja. Predviđeli smo povećanje sredstava za socijalno ugrožene kategorije društva, neophodno je i dalje voditi posebnu brigu o porodicama poginulih boraca i invalidima rata, uopšte o boračkim kategorijama kao jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva”, naglasio je Perić.

On je prisutnima, kao i svim stanovnicima Ugljevika poželio srećnu 2015. godinu, a pravoslavnim vjernicima čestitao najradosniji hrišćanski praznik Božić, sa željom da predstojeći dani budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem.

Izvor : opstinaugljevik.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *