UG”REDI” – DRUGI DAN KREATIVNE RADIONICE “Uključi se i ti!”,

UGLJEVIK – Drugog dana realizacije projekta “Uključi se i ti!”, 19. maja 2015. godine, kreativna radionica za mlade nastavljena je ispred zgrade JU Centra za kulturu “Filip Višnjić” u Ugljeviku, sa početkom u 10 časova. Članovi organizacije su uz pomoć volontera koji su vremenom pristizali, napravili štandove od školskih klupa, a zatim proizvode kreirane prethodnog dana, zajedničkim snagama i idejama svih prisutnih, izložili na ulici za oči javnosti.

Radove mladih kreativaca, i prije svega vrijednih volontera, imali su priliku da vide svi prolaznici Ugljevika te tom prilikom da kupe iste i nagrade trud volontera. Prije izložbe, formirane su cijene za date proizvode, koje su bile simboličnog karaktera i ispod nabavne cijene. Odlukom članova organizacije, kao što je i predviđeno samim projektnim planom, prikupljeni novac je namijenjen u dobrotvorne svrhe, te je na taj način akcija uspiješno završena.

Izložbu i organizaciju su pozdravili direktor Srednjoškolskog centra “Mihailo Petrović Alas” i profesori sa svojim učenicima, kao i predstavnici Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća opštine Ugljevik sa direktorom Miloradom Jovičićem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *