Više opcija u servisu „Moj meni“

BANJALUKA, Kompanija „M:tel“ kreirala je za korisnike servis „Moj meni“, koji nudi većinu „frend“ ponuda i tarifnih opcija.

Korisnici ovaj servis mogu brzo i jednostavno sami da aktiviraju i tako prilagode „frend“ uslugu svojim potrebama.

Pri svakom ulasku u servis „Moj meni“, kojem se pristupa biranjem koda *100#, „frend“ korisnik dobija informaciju o trenutnom stanju računa, kao i datum i vrijeme do kada vrijedi račun.

Osim toga, ponuđene su i opcija povoljnije kupovine mobilnog interneta, opcija dodavanja omiljenih brojeva sa kojima su razgovori besplatni, uz uspostavljanje poziva po cijeni od 0,08 KM /bez PDV-a/.

„Tu su i tarifne opcije za povoljniji mobilni internet u mrežama `M:tel` Crna Gora i `Mt:s` Srbija, kao i `Ino tarifne opcije` za jeftinije razgovore prema inostranstvu“, saopšteno je iz kompanije „M:tel“.

Odabirom tarifne opcije „m:mjuzik“ korisnici mogu slušati omiljenu muziku, a usluge kao što su „m:parking“, „Podijeli dopunu“, „Provjera bonus računa“ još su samo neke od opcija koje su dostupne u servisu „Moj meni“.

Jedna od najtraženijih opcija u ovom servisu je „Kupi internet“, uz koju korisnik može da kupi mobilni internet po svojim željama i potrebama i surfuje neograničeno po brzini i do 21 megabit u sekundi.

Među najkorišćenijim opcijama je i „Ino tarifna opcija“, koja omogućava da se za dvije KM dobije 10 minuta razgovora koje se mogu iskoristiti na pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Italiji, Švedskoj, SAD, Kanadi i Australiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *