Zaslužena pobjeda Partizana

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović rekao je da su igrači Partizana bili motivisaniji, s obzirom na to da je njegov klub još ranije obezbijedio plej-of.

Zvezda je kao gost u hali Pionir izgubila od Partizana sa 77:63, u 23. kolu regularnog dijela Јadranske lige.

“Nismo bili motivisani, oni su bili motivisaniji, bili su bolji. Nismo uspjeli da im odgovorimo i zasluženo su ovoga puta slavili. Nismo imali sreće da pogodimo mnogo otvorenih šuteva, ali idemo dalje. Ovo moramo što pre da zaboravimo”, rekao je Marjanović.

On je dodao da košarkaši Zvezde moraju da nauče iz ove utakmice.

“Što se plasmana tiče, ovo ne mijenja ništa, ali svi znamo šta nosi derbi. Moramo da naučimo nešto iz ovoga, da sljedeći meč odigramo što motivisanije”, rekao je Marjanović.

Drugi centar tima Majk Cirbes rekao je da je Partizan večeras bio bolji od njegove ekipe i zasluženo pobijedio u Јadranskoj ligi.

“Partizan je bio bolji i zasluženo je pobijedio. Nismo igrali onako kako smo htjeli. Stvarno smo umorni, Evroliga je teška, ali to ne sme da bude izgovor. Moramo da sjednemo, odgledamo ovu utakmicu i vidimo gdje smo griješili kako to ne bismo ponavljali”, rekao je Cirbes.

Stefan Јović se složio sa Cirbesom da umor ne smije da bude izgovor.

“Dovoljno je vremena prošlo i već smo ušli u ritam srijeda-subota i to ne smije da nam bude izgovor. Moramo da nastavimo da radimo i da budemo pravi kada za to dođe vrijeme”, rekao je Јović.

On je istakao da je prelomni trenutak utakmice bio u drugoj deonici, kada je Partizan napravio seriju 11:0.

“Bilo je mnogo grešaka tokom cijele utakmice, pogotovo u toj drugoj četvrtini, kada njihove lake poene nismo sjekli faulovima. Znali smo šta nas čeka, kada lopta ide na Bobija, on je to izbacivao napolje, ali mi nismo uspijevali da pogodimo te šuteve”, rekao je Јović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *