Zatvoren Sajam privrede i turizma

DERVENTA – Derventski sajam privrede i turizma, koji je u prethodna dva dana okupio 120 izlagača, zatvoren je juče  uručivanjem zahvalnica i poklona.

Načelnik opštine Milorad Simić, koji je zatvorio sajam, rekao je da je Derventa sredina koja je privlačna investitorima i da lokalna zajednica nastoji stvoriti ambijent što povoljniji za ulaganja i za obavljanje privredne djelatnosti.

Miroslav Simić, Direktor Javne ustanove Sportsko-kulturni centar, koja je i organizator Sajma, kaže da je zadovoljan ovogodišnjom sajamskom manifestacijom, izražavajući nadu da će jubilarni sajam naredne godine biti masovnije posjećen i sa daleko većim odzivom izlagača.

“Ako se sjetimo katastrofalnih poplava koje su zahvatile ovu regiju u maju, a zatim i nove poplave početkom mjeseca, možemo reći da smo zadovoljni učešćem 120 izlagača iz regiona. Ovo postaje naša tradicija i već nastavljamo da radimo na organizaciji novog sajma, jer to Derventa i zaslužuje”, rekao je Simić.

Direktor Razvojne agencije opštine Čelinac Aleksandar Branković izjavio je da je zadovoljan postignutom prezentacijom i ostvarenim kontaktima.

“Na izložbenom štandu predstavili smo privredu i privrednike Čelinca, ali i radili na afirmaciji održavanja sajma u Čelincu 19. i 20. septembra, gdje će učešće imati i nekoliko firmi iz Dervente”, rekao je Branković.

Ulaz na sajam u Derventi je bio besplatan.

– See more at: http://www.nezavisne.com/posao/privreda/Zatvoren-Sajam-privrede-i-turizma-260196.html#sthash.vpt6Vp5T.dpuf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *