Završno veče memorijalnog turnira „Vojvoda Mando 2016“

Finalnom utakmicom u konkurenciji seniora,  dodjelom nagrada i priznanja završen je trinaesti po redu Memorijalni turnir „Vojvoda Mando 2016“.

Ekipa „Kombi trans“ savladala je ekipu „Alternativo“ rezultatom 5:2 i tako osvojila prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji a Mirko Marinković proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić istakao je da je ova podmajevička opština generalni sponzor turnira.

„Tradicionalno pomažemo održavanje turnira. Održavanjem ovog turnira mi njegujemo sjećanje na legendarnog komandanta Mandu.“, rekao je Simić.

U konkurenciji pjetlića pobjednik je OFK „Zenit crveni“, dok je ekipa „Crni oblak Trnova“ pobjednik u konkurenciji mlađi pioniri, najbolji pioniri su „Jović SiD“, ekipa Centra za kulutru  „Filip Višnjić“ osvojila je prvo mjesto u kadetskoj konkurenciji,  juniori „Profi mont“ bili su  najbolji u juniroskoj konkurenciji.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima dodjelili su predsjednik predsjedništva Boračke organizacije Ugljevika Aco Obradović, direktor za tehnička pitanja Rudnika i termoelektrane Dragan Miljanović i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić.

Predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković rekao je da je ove godine turnir okupio 60. ekipa.

„Četrnaest dana smo uspješno organizovali sportsku manifestaciju, bila je izuzetno velika gledanost turnira kao i posjeta.“, rekao je Marinković o organizaciji turnira.

Marinković je istakao da će sva dobit biti usmjerena na boračku populaciju a da se uspješno otima od zaborava Vojvoda Mando.