Zona Zamfirova 2 stiže u novembru (VIDEO)

Film “Vrati se Zone” (Zona Zamfirova 2) premijerno će biti prikazan ovog novembra u distribuciji Taramount filma.

Film “Vrati se Zone”” je nastavak “Zone Zamfirove””. Riječ je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak. NJih dvoje se suočavaju sa preprekama koje moraju da savladaju, čas se dopunjuju čas sukobljavaju, što ih dovodi u niz dramatičnih situacija sa neizvjesnim raspletom.

Režiju potpisuje Јug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige “Zona Zamfirova, šta je bilo posle,” Dušice Milanović Marike.

Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Јevda pojavljuje se LJiljana Blagojević, a kao tetka Doka Јelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.

U filmu igraju i Goran Јevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

Početak snimanja filma je planiran za sredinu juna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *