Zvijezda s novim trenerom a Radnik u seriji za pamćenje

Fascinantna serija kojoj se ne vidi kraj .To je serija Radnika u drugom dijelu fudbalskog prvenstva . Uprava je za kratko vrijeme, bez pompe, donijela renesansu klubu a stručni štab sa fudbalerima je postigao impresivne rezultate . Danas(srijeda) u goste stiže davljenik , Zvijezda iz Gradačca. Posljednja nada gostiju, sa novim trenerom, da može uhvatiti priključak za opstanak u društvu najboljih.

 

Fudbaler koji je stigao prije dvije sezone iz Kragujevca , Slađan Antić(23)već dva prvenstvena kola svojim nastupima i efikasnošću donosi bodove spasa svome klubu:
„Dobra atmosfera i stručni rad su doprinjeli da igramo sjajno u nastavku šampionata. U Tušnju smo dokazali da rezultati nisu plod slučajnosti a sreća je bila saveznik Slobode. Meč je arhiviran jer nema vremena za euforiju. Danas stiže ekipa Zvijezde, koja je spletom okolnosti na začelju tabele. Njihova sudbina se danas „kroji“ u duelu sa našim sastavom, koji ima seriju za pamćenje.“, kaže Antić, najbolji pojedinac meča odigranog u Tuzli.
„Gosti su dobili novog trenera a to fudbalerima znači veliki potstrek za dokazivanjem , jer nema predaje dok teorija postoji. Bez obzira na respekt prema protivniku , očekujem još jedan kvalitetan i težak meč, iz koga će Radnik izaći kao pobjednik i zauzeti mjesto u sredini tabele koje mu po kvalitetu i pripada“rekao je mladi Antić .
Utakmica se igra na gradskom stadionu u Ugljeviku u srijedu s početkom u 16.30 časova.
Foto:M.J.
Antić, (bijeli dres)dobra forma

M.Jugović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *