Akteri priredili lošu fudbalsku predstavu !

UGLJEVIK – Rudar – Radnički (K)1:1  (0:0)

Ugljevik.Strijelci: 1:0 Dragiša Lazić (50), 1:1 Jovanović(81)Stadion: Gradski u Ugljeviku. Gledalaca: 100. Sudija: Rajko Đorđić(Bijeljina).Žuti karton:Marinković i Blagojević  (Rudar), R. Radomir Jeremić i Rade Jeremić(Radnički).
Rudar: Dragić,Bojić  ,Bogićević ,Ž.Marković ,(od 46’Dragiša Lazić ), V.Marković ,Cvijić ,Marinković (81’ Stevanović-),Darko Lazić, Blagojević , Davidović  i Teodorović .

Radnički: Savić,Tanacković ,Radomir Jeremić(70’ M.Lazić -)Milovanović (77’ Mehidić-),Rade Jeremić ,Ćosić ,Jovanović ,Perić (89’ Vuksić-),Sačević ,Lazić  i Džilić .

 Igrač utakmice: Goran Jovanović   (Radnički ) .

Malobrojni gledaoci su zažalili što su proveli dio vikenda na utakmici, gdje su akteri meča priredili lošu fudbalsku predstavu . Nije tragedija remizirati sa Radničkim iz Karakaja ali je upitan odnos fudbalera prema zelenom –crnom dresu. Rudar ima imperativ sa dokazanim fudbalerima da jedno ljeto “pleše na drugoligaškom istoku” i da se vrati u elitno takmičenje RS. Međutim po oscilacijama u igri i rezultatima upitno je kakvo će proljeće biti u redovima Rudara.

Izvještaj sa utakmice je izuzetno štur i siromašan. Sve što je za vrijedno za evidentirati je pogodak snalažljivog  Dragiše Lazića za prednost domaćih i jedini ozbiljan napad gostiju , kroz dekoncentrisanu odbranu domaćih , što je  Jovanović realizovao i donio Radničkom remi,   protiv favorizovanog, na papiru, Rudara.

Foto:

 

M.Jugović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.