Dodik položio vijenac na grob Gavrila Bobara

BIJELJINA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Bijeljini položio vijenac i zapalio svijeću na grobu nedavno preminulog istaknutog društvenog i političkog radnika i privrednika Srpske Gavrila Bobara.

“Bol za gubikom prijatelja je nepodnošljiva i ne može je ublažiti ništa, pa ni pobjeda koju sam 2. oktobra obećao Bati, a koju danas mogu i da potvrdim”, rekao je Dodik, koji je i lider SNSD-a.

Dodik je nakon pomena za Gavrila Bobara na bijeljinskom gradskom groblju, kojem su prisustvovali prijatelji, rodbina i stranačke kolege Bobara, istakao da je došao da iskaže poštovanje čovjeku kojeg je narod cijenio i volio, i koji je znao da učini da narodu bude bolje.

On je istakao da je Gavrilo Bobar bio veliki humanista i da nije oklijevao da pomogne, čak i na uštrb nekih svojih poslovih obaveza, da je zapošljavao mlade i pomagao onima kojima je bila neophodna socijalna pomoć.

Gavrilo Bobar preminuo je 30. septembra u Bijeljini, a sahranjen je 2. oktobra. Bio je vlasnik kompanije “Bobar”, poslanik u Narodnoj skupštini Srpske, istaknuti privrednik i dugogodišnji politički radnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.