Etihad organizuje dane zapošljavanja i u Beogradu

BEOGRAD, Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Etihad ervejz organizuje 11 Dana zapošljavanja kabinskog osoblja u februaru u pet gradova, među kojima je i Beograd.
Kako je saopštila ta aviokompanija, dan zapošljavanja u Beogradu biće održan 16. februara kada će se osim predaje biografija obaviti i razgovori sa kandidatima.

Osim u Beogradu međunarodni dani zapošljavanja održaće se i u Kijevu (11. februar), Londonu (15. feburar), Milanu (22. feburar) i Rimu (25. feburar).

Kako bismo podržali ubrzani rast Etihad ervejza, priređujemo dane zapošljavanja u navedenim gradovima, koji predstavljaju tržišta strateškog značaja za aviokompaniju„, rekao je v.d. potpredsednik Sektora za usluge za klijente Etihad ervejza Mark Skobl.

Pored opsežnog programa obuke, kabinsko osoblje ima obezbeđeno kompanijsko zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smještaj, a stacionirano je u modernom i dinamičnom okruženju Abu Dabija, prestonice UAE.

Naše kabinsko osoblje čine pripadnici više od 115 nacionalnosti i svi oni imaju koristi od sveobuhvatne obuke i razvoja sa izvrsnim mogućnostima za napredovanje u karijeri i nova životna iskustva u UAE„, kazao je Skobl.

Zainteresovani koji žele da prisustvuju danima zapošljavanja ili žele da dobiju informacije o traženim kriterijumima, podatke o mjestu i vremenu održavanja mogu da posjete: www.etihad.com/cabincrewrecruitment.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.